Testimonials

Lees enkele testimonials van onze tevreden leden.

“Als student vind ik het ideaal om tijdens het reizen af en toe een enquête te doen op mijn telefoon. Ik vind het ook een leuk om te weten dat mijn mening ergens aan bijdraagt. En let’s be honest beloond worden voor het delen van mijn mening is een enorm pluspunt!” – Sabine M.

“Ik zorg full-time voor twee kinderen en heb helaas niet de luxe om daarnaast ook nog te werken. Met iMening verdien ik toch nog wat geld elke maand.” – Roxanne S.

“Je moet er geen volledig maandsalaris van verwachten, maar voor een leuk extra zakcentje raad ik iMening.nl van harte aan.” – Hendrik de V.

“Ik ben lid van iMening sinds 2018 en ik ben erg tevreden over iMening. Soms is het wat rustiger met enquêtes, dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Ik werk 36 uur per week en doe dit er leuk naast. De vragen zijn heel divers, ook dat vind ik persoonlijk juist wel weer leuk.” – Nathalie G.

“Een dikke 10 voor iMening. Ik doe nu ruim een jaar mee aan enquêtes en de afhandeling van vergoedingen wordt snel en netjes geregeld. Echt megatevreden. Bedankt iMening!” – Sebastiaan P.

“Vroeger deed ik altijd enquêtes via de post. Nu kan dat gelukkig ook heel makkelijk online. Ik ben niet alleen lid van iMening.nl, ik doe ook enquêtes voor andere sites. Voor mij als betweter is het ook wel lekker therapeutisch om overal ongezout mijn mening op te geven.” – Martijn W.